Deployment Closed, but impossible to open a new one

**Describe the issue **:

Hi everyone, there is something i don’t get sorry if this is a stupid question, trying to deploy my first application right know. I have tried to follow the Quick Start Guide tutorial and used this yml file : https://raw.githubusercontent.com/ovrclk/awesome-akash/master/doom/deploy-doom.yaml from the Awesome reposity

I was getting no bid after creating my deployment with this command :
akash tx deployment create deploy-doom.yml --from $AKASH_KEY_NAME --node $AKASH_NODE --chain-id $AKASH_CHAIN_ID --fees 5000uakt -y

i didn’t received any bids when using the command :
akash query market bid list --owner=$AKASH_ACCOUNT_ADDRESS --node $AKASH_NODE --dseq $AKASH_DSEQ

even after 10 minute, so i tried to close the deployment with :
akash tx deployment close --node $AKASH_NODE --chain-id $AKASH_CHAIN_ID --dseq $AKASH_DSEQ --owner $AKASH_ACCOUNT_ADDRESS --from $AKASH_KEY_NAME --keyring-backend $AKASH_KEYRING_BACKEND -y --fees 5000uakt

but then when i tried to create another deployment i was receiving only this message :

{
   "height":"1766677",
   "txhash":"8B7480B5EEB40C9665D8CE0594C0590477C1260FE6015D9B5658901E621D7AA9",
   "codespace":"deployment",
   "code":3,
   "data":"",
   "raw_log":"failed to execute message; message index: 0: Deployment exists",
   "logs":[
      
   ],
   "info":"",
   "gas_wanted":"200000",
   "gas_used":"53667",
   "tx":null,
   "timestamp":""
}

so i was saying to myself maybe the deploy didn’t closed and i tried to update it : with this command : akash tx deployment update deploy-doom.yml --dseq $AKASH_DSEQ --from $AKASH_KEY_NAME --chain-id $AKASH_CHAIN_ID --node $AKASH_NODE --fees=5000uakt
and receive :

{
   "height":"1766665",
   "txhash":"41C8D2441A85C6949170B3504B14ACB5B32128FA4B2BDAAF7D2DBBF6CA8C4479",
   "codespace":"deployment",
   "code":5,
   "data":"",
   "raw_log":"failed to execute message; message index: 0: Deployment closed",
   "logs":[
      
   ],
   "info":"",
   "gas_wanted":"200000",
   "gas_used":"53527",
   "tx":null,
   "timestamp":""
}

i even check the state of the deployment with : akash query deployment get --owner $AKASH_ACCOUNT_ADDRESS --node $AKASH_NODE --dseq $AKASH_DSEQ and it say state : closed so if anyone can point me to a documentation or a link where i can find an answer it would be greatly appreciate.

**Account address **:
akash1u3lvf27hjchwjgxum4uldepyyrztmx2hj0anqw

**Deployment sequence **:
1766233

**Your deploy.yaml file **:

---
version: "2.0"

services:
  web:
    image: raviforbole/doom:akash
    env:
      - "VNC_USER=akash"
      - "VNC_PW=decloud"
    expose:
      - port: 8443
        as: 8443
        to:
          - global: true

profiles:
  compute:
    web:
      resources:
        cpu:
          units: 1
        memory:
          size: 0.5Gi
        storage:
          size: 1Gi
  placement:
    westcoast:
      attributes:
        datacenter: equinix-metal-ewr1
      signedBy:
        anyOf:
          - "akash1365yvmc4s7awdyj3n2sav7xfx76adc6d$
      pricing:
        web:
          denom: uakt
          amount: 1000

deployment:
  web:
    westcoast:
      profile: web
      count: 1

**Do you have more than one deployment group? **:
For the moment no

**Group sequence **:
1

Is this specific to a provider?:

Provider address :

Ok i figured out, for anyone who having the same issues :

I had forgotten to remove the following environment variables from my SHELL

AKASH_DSEQ
AKASH_OSEQ
AKASH_GSEQ

once i remove them i was able to create a new deployment.

2 Likes

The command would be unset AKASH_DSEQ on a Mac.

1 Like